Din geoteknikker på Østlandet!

Søknadsarbeid

Vi bistår med søknadsarbeid innen vann og avløp

Vi påtar oss å bistå deg når det kommer til byggesøknader og utslipp/påslipp søknader innen vann og avløp.

Det kan være vanskelig å navigere gjennom alt som heter paragrafer, lover, forskrifter og regler. Det er derfor vi tilbyr oss å bistå deg i søknadsprosessen! Med vår oversikt og kunnskap kommer du i mål.

Søknad om utslipp/påslipps tillatelse kan man for øvrig ikke søke om selv. Kommunen krever at søknaden sendes inn av en godkjent instans. Dette kan være en rådgiver, en entreprenør eller en rørlegger. Uansett må den som sender inn søknaden ha ansvarsrett. Det betyr at den som søker på vegne av deg tar ansvar for at anlegget oppfyller kravene og at det bygges etter gjeldene forskrifter. Det må også som regel sendes inn en søknad etter plan og bygningsloven, samt sendes ut nabovarsel.

Vi hjelper deg med hele søknadsprosessen og sørger for at alle papirer som skal være med blir innsendt

Bestille våre tjenester?

Har du behov for jordprøvetaking? Det er kommunalt krav om at jordprøvene skal tas av en nøytral part når det skal vurderes om jordmassen er egnet for infiltrasjon. Vi hjelper deg med alt du trenger!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle