Din geoteknikker på Østlandet!

Våre Tjenester

Hva kan vi hjelpe deg med?

Prosjektering av Avløpsanlegg

Vi prosjekterer mindre og større avløpsanlegg. Oppdragene starter ofte med en områdebefaring med tilhørende arbeider som f.eks uttak av jordprøver til kornfordelingsanalyse, infiltrasjonstest, rørfilming, peiling av kabler og rør.

Reklamasjonstakst

Har du et avløpsanlegg som ikke fungerer tilfredsstillende, kan vi gå igjennom anlegget og skrive en takstrapport. Vi har stor fagkompetanse innen feltet og vil derfor klare å finne det aller meste.

Søknadsarbeid

Trenger du hjelp til søknadsprosessen når det kommer til for eksempel byggesøknader og utslippsøknader innen vann og avløp? Med vår lange erfaring med slike prosesser kan vi tilby uvurderlig hjelp til deg som vår kunde.

Infiltrasjonstest

Kontakt oss for utførelse av infiltrasjonstest i forbindelse med infiltrasjon av avløpsvann eller ved håndtering av overvann. Det er forskjellige krav til hva som må utføres.

Jordprøvetakning

Vi kan ta ut jordprøver på din eiendom med ulike metoder, men som oftest skjer dette med en liten gravemaskin som gjør minimalt med skade. Jordprøvene kan sendes inn for kornfordelingsanalyse.

Rørinspeksjon

Vi bistår med kontroll av eksisterende røropplegg og kan avdekke eventuelle feil og mangler på eksisterende avløpsrør. Det kan være feilkoblinger, lekkasjer, ødelagte rør o.l. som gjør at du trenger vår hjelp.

Bestille våre tjenester?

Har du behov for jordprøvetaking? Det er kommunalt krav om at jordprøvene skal tas av en nøytral part når det skal vurderes om jordmassen er egnet for infiltrasjon. Vi hjelper deg med alt du trenger!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle